Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Google Bard, rivalul ChatGpt, acum disponibil publicului

Publicat pe 22 Martie 2023
Google Bard, rivalul ChatGpt, acum disponibil publicului

Google Bard, rivalul ChatGpt, acum disponibil publicului, pentru un numar limitat de utilizatori din Statele Unite si Marea Britanie.

Bazat pe o tehnologie la care Mountain View lucreaza de ani de zile, va avea un site web dedicat. Chatbot-ul va fi initial disponibil pentru un numar limitat de utilizatori din Statele Unite si Marea Britanie. Nu va fi, cel putin pentru moment, promovat de Google Search.

Google si-a lansat provocarea catre ChatGPT si a lansat Bard, serviciul de inteligenta artificiala cu scopul declarat de a îmbunatati calitatea raspunsurilor sale printr-o crestere a schimburilor cu utilizatorii. Google anuntase în graba crearea lui Bard la începutul lunii februarie, coplesit de sosirea în noiembrie 2022 a ChatGPT, dezvoltat de start-up-ul OpenAI în colaborare cu Microsoft.

Este noua goana a aurului, exista entuziasmul în aer care precede o revolutie tehnologica în pragul science-fiction-ului, un salt prodigios. Google a lansat Bard, laudându-se cu acest potential: cu ajutorul tehnologiei numita Large Language Model (Llm), are acces la 1.560 de miliarde de cuvinte. Concurenta este din ce în ce mai mare pe zi ce trece. În joc sunt chinezii cu gigantul digital Baidu si multi jucatori mai mici precum DuckDuckGo si Neeva.

Deocamdata poate fi folosit doar în SUA si Marea Britanie

Utilizarea sa a fost initial limitata la „testeri de încredere”, înainte de a fi deschisa publicului larg astazi. Cu toate acestea, numarul de conexiuni a fost limitat si a fost creata o lista de asteptare pentru a face fata cererii. În prezent, accesul este disponibil numai din SUA si Marea Britanie, iar alti utilizatori, tari si limbi îl vor putea accesa în timp.

„Bard este aici pentru a ajuta oamenii sa-si creasca productivitatea”

Bazat pe o tehnologie la care Mountain View lucreaza de ani de zile, interfata Bard este un site web, cel putin pentru moment separat de motorul de cautare Google, cu un spatiu în care utilizatorul poate introduce o întrebare. „Am învatat multe din testarea lui Bard, iar urmatorul pas important în îmbunatatirea acestuia este obtinerea de feedback de la mai multi oameni”, au scris vicepresedintele Google Sissie Hsiao si Eli Collins într-o postare pe site-ul web al grupului. „Cu cât îl folosesc mai multi oameni, cu atât mai bine modelele de limbaj mari (Large Language Model, un program care genereaza raspunsuri la întrebarile adresate în vorbirea de zi cu zi) sunt capabile sa prezica ce raspunsuri pot fi utile”, au explicat ei. „Bard este aici pentru a ajuta oamenii sa-si creasca productivitatea, sa-si accelereze ideile”, a spus Hsiao.

Cautari asemanatoare: google bard, bard rivalul chatgpt.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️