Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Met Gala 2023

Publicat pe 30 Aprilie 2023
Met Gala 2023

Met Gala 2023: tot ce trebuie sa stii despre cel mai asteptat eveniment de moda al anului. Este probabil cel mai glamour eveniment de moda al anului - Gala Met. În acest articol va vom prezenta tot ce trebuie sa stiti despre „Oscarurile modei”.

De-a lungul anilor, Gala Met a câstigat din ce în ce mai mult statutul de cel mai glamour eveniment de pe Coasta de Est si nu numai. Sa aflam tot ce este de stiut despre Gala Met 2023

Când are loc Gala Met?

„Prima luni din mai...”: aceasta fraza dezlantuie entuziasm pur în majoritatea pasionatilor de moda. Evenimentul de moda al anului, Gala Met, are loc întotdeauna exact la aceasta data, care este prima zi de luni a lunii mai. Anul acesta va avea loc pe 1 mai 2023, ca întotdeauna la Metropolitan Museum of Art din New York. În fiecare an gala ofera eleganta pura, glamour de masa si cele mai frumoase look-uri ale vedetelor anului direct de pe covorul rosu. So, what’s not to love about it? Exact...

Ce este Gala Met?

Dar ce se afla în spatele acestui mega-eveniment, care în industria modei mai este cunoscut si sub numele de „Oscarurile modei”? O comparatie care subliniaza importanta Met Gala. Pentru ca o data pe an stilisti, modele, actori, cântareti - pur si simplu toti cei care fac parte din seria A a showbiz-ului - se aduna acolo pentru a sarbatori deschiderea unei noi expozitii de moda la Metropolitan Museum of Art din New York. Evenimentul are loc întotdeauna sub patronajul revistei americane Vogue, deoarece regizoarea Anna Wintour conduce astazi evenimentul, care a fost creat pentru prima data în 1948 de regizoarea de atunci Eleanor Lambert.

Ce îl face special?

În fiecare an, exista o noua tema care conduce designul aspectului covorului rosu, permitând o acoperire plina de farmec. Si caritatea este, de asemenea, în prim-plan, deoarece donatiile sunt întotdeauna strânse pentru Costume Institute, unde mereu sunt prezentate expozitii de moda. În 2019, de exemplu, a fost strâns un record de 19 milioane de dolari din donatii.

Ce se întâmpla cu adevarat la Met Gala?

Credeti-ne, vom fi mai mult decât bucurosi sa va povestim despre asta - si sa o cunoastem noi însine. Cu toate acestea, la Gala Met de la New York, exista o regula de baza: fara telefoane si interzicerea retelelor de socializare. Singurul lucru care circula dupa aceea sunt selfie-urile amuzante ale celebritatilor din baie. Iata ce stim: în fiecare an, bineînteles, expozitia este vizitata, urmata de o cina si trebuie sa fie întotdeauna un concert al unui star al muzicii.

Ce reprezinta Gala Met?

Evenimentul este cu siguranta sinonim cu glamour pur, deoarece de la celebritati de top pâna la mega-designeri care creeaza hainele vizitatorilor - întotdeauna în conformitate cu codul vestimentar anual - crčme de la crčme a industriei modei se întâlneste mereu la gala strângerei de fonduri. Dar înseamna, de asemenea, combinarea modei, designului si arta si a face din prima o adevarata forma de arta.

Care este tema Met Gala 2023?

Apropo de codul vestimentar al Met Gala: de asemenea, este asteptat cu nerabdare în fiecare an, reflecta prezentarea de moda si este interpretat destul de individual de vedete si stilisti în tinutele lor. În 2023, evenimentul va avea loc în cinstea designerului de moda Karl Lagerfeld, care a încetat din viata în 2019.

Potrivit curatorilor evenimentului, atât expozitia, cât si gala „vor sarbatori viata si opera iconicului designer de moda, cunoscut pentru contributia sa la industria modei în calitate de director de creatie al unor branduri de lux precum Chanel si Fendi”. Cum se va reflecta acest lucru în codul vestimentar stabilit în fiecare an? Este oficial „În onoarea lui Karl”. Deci, este clar ca multe vedete vor purta cu siguranta modele vintage create de însusi Karl Lagerfeld. Desigur, se asteapta o multime de Chanel. Dar ar putea exista si modele de la Fendi, pentru ca Karl Lagerfeld a fost si directorul de creatie al acestei case de moda din 1965 încoace. Sau poate chiar haine vintage de la Balmain? Din 1955 pâna în 1958, icoana de design a fost asistentul nu mai putin emblematicului Pierre Balmain. Desigur, vom sti cu siguranta doar dupa gala de la 1 mai 2023.

Cine va participa la Met Gala 2023?

Kim Kardashian, care a purtat rochia originala de epoca Marilyn Monroe în 2022. Rihanna, care în 2015 a purtat o rochie galbena fluida care a stârnit comparatii amuzante cu o omleta dupa spectacol. Sau Billie Eilish, care a facut o aparitie surpriza într-o rochie de bal în 2021: Toate marile nume participa la Gala Met din New York, în jur de 600 de invitati în total. Înca nu stim ce vedete vor calca pe râvnitul covor rosu al Metropolitan Museum of Art 2023: Printul Harry si Meghan Markle vor fi printre invitati? Va fi Lady Gaga din nou cauza unui moment controversat de beauty look? Va vom informa imediat dupa evenimentul de moda!

Înainte de Gala Met din 2023, totusi, un zvon despre cine probabil nu va participa la Gala Met face titluri: se spune ca Anna Wintour i-a dezinvitat pe toti Kardashians de la eveniment. Vestea nu a fost înca confirmata, dar continua sa circule pe retele de socializare.

Cautari asemanatoare: gala met, gala met 2023, eveniment de moda, balul met, gala institutului de costume.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️