Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

Sharon Stone: „Am pierdut jumatate din economii în criza bancara”

Publicat pe 19 Martie 2023
Sharon Stone: „Am pierdut jumatate din economii în criza bancara”

Sharon Stone: „Am pierdut jumatate din economii în criza bancara” - Actrita a primit premiul Courage Award la gala organizata de Women's Cancer Research Fund, invitându-i pe cei prezenti sa fie generosi în donatii în ciuda momentului dificil.

Prabusirea bancii Silicon Valley a afectat economiile multor cetateni americani. Printre acestea se numara si Sharon Stone, vedeta de Hollywood si diva din Basic Instinct, care a vorbit despre asta în lacrimi în timpul galei de caritate An Unforgettable Evening organizata la Beverly Hills de Women’s Cancer Research Fund. „Tocmai mi-am pierdut jumatate din bani în aceasta chestiune bancara – a marturisit actrita – dar în ciuda a tot sunt înca aici”.

Invitatia la donare

O fraza pronuntata nu pentru a crea mila fata de ea, ci pentru a stârni constiinta publicului care i-a ascultat discursul, împingandui sa doneze pentru o cauza buna. „Fratele meu tocmai a murit – a spus ea printre lacrimi - Nu este o perioada usoara pentru niciunul dintre noi. Este o perioada dificila în lume, dar va spun ca nu cer niciunui politician sa-mi spuna ce pot si ce nu pot face. Cum pot si nu pot trai si care este sau nu valoarea vietii mele. Ridica-te. Ridica-te si spune cât valorezi. Te provoc. Acesta este curaj.”

Tumorile benigne îndepartate

Actrita, care si-a pierdut fratele Patrick luna trecuta din cauza unei boli de inima, a fost premiata cu prestigiosul premiu Courage Award joi si apoi a urcat pe scena din sala de bal Four Seasons pentru a primi premiul. Aici si-a tinut discursul, mai întâi amuzând publicul din sala si apoi sensibilizândul atunci când a fost vorba de atingerea celor mai sensibile subiecte ale serii.

Stone a vorbit despre tumorile benigne ale sânilor pe care le-a îndepartat în 2001, înainte de a fi supusa unei interventii chirurgicale plastice reconstructive: „Aceste mamografii nu sunt distractive”, a spus ea, încurajându-si publicul sa-si monitorizeze sanatatea si sa-si faca examene regulate. În noiembrie anul trecut, actrita a anuntat ca medicii i-au gasit o alta tumoare benigna, de data aceasta la uter.

Cautari asemanatoare: sharon stone a pierdut jumatate din economii in criza bancara, sharon stone criza bancara.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️