Bd. Regina Elisabeta, 30, Bucuresti, Romania.

Luni-Vineri, 9:00-18:00.

SUA, dupa Silicon Valley Bank, se închide si Signature Bank

Publicat pe 13 Martie 2023
SUA, dupa Silicon Valley Bank, se închide si Signature Bank

SUA, dupa Silicon Valley Bank, se închide si Signature Bank - Este a 21-a cea mai mare banca din SUA, cu active estimate de Fed la 110 miliarde de dolari la sfârsitul anului 2022. Falimentul sau este al treilea ca marime din istoria SUA, dupa SVB si Washington Mutual în 2008.

Signature Bank, o institutie cu sediul în New York, a fost si ea închisa ieri de autoritatile financiare americane care au numit Federal Deposit Insurance Corporation drept administrator de faliment. Signature Bank este a 21-a cea mai mare banca din SUA, cu active estimate de Fed la 110 miliarde de dolari la sfârsitul anului 2022. Falimentul sau este al treilea ca marime din istoria SUA, dupa SVB (Silicon Valley Bank) si Washington Mutual în 2008.

Cresterile ratelor dobânzilor i-au determinat pe clienti sa-si investeasca banii în produse financiare care au performante mai bune decât conturile curente si au perturbat sectorul tehnologiei avid de numerar. Valul de retrageri bancare care a urmat a dus la falimentul a trei banci saptamâna trecuta: Silicon Valley Bank, Signature Bank si Silvergate Bank, mai mica, dar cunoscuta pentru legaturile sale strânse cu lumea criptomonedelor.

Cautari asemanatoare: signature bank, signature bank în faliment, signature bank închide.

Copyright © Vocea Europei by Atodirese Web Design 💙💛❤️